2010-10-22

Ja. se det snöat......

Idag är en snöig dag. Sista tiden har varit mörk och sömnig men idag lyser den vita snön upp lite. Men det ligger säkert inte kvar så länge. Och  vågar man ut och köra bil? Fast jag måste....skall äntligen klippa och slinga mitt hår. Nu känns det som dags. En trevlig stund hos frissan kan vara avkopplande. Lite hårtvätt och trevlig konversation med frisören. Sedan en stunds fredagsshopping.
Jag som hade tänkt gå ut och plocka lite mossa och annat i naturen och försöka få till en krans idag. Och utemöblerna står kvar. Vi skulle plockat in dom igår. Pratat om det hela veckan.....Men det är vackert och ljust ute och det finns annat att pyssla med inför helgens höstinspiration och lill-loppis i Gårdshuset.

Vad skall ni andra pyssla med? Och har ni fått snö?

Ha en skön helg och välkomna att titta in till oss på Kyrkogatan 17 i Eskilstuna SÖNDAG kl 10-14. Vi har varmt kaffe att bjuda på.

Förra vintern...skall det bli så här iår oxå?

Snökramar från


3 comments:

Mamma C said...

Hoppas verkligen inte vinter är här för att stanna ännu.
Ha en bra helg.
Kram Mamma c

Lissboden said...

Hej!
Visst är det skönt att gå till frissan och bli ompysslad.
Man blev lite paff i fredags morse när snön hade kommit så tidigt men nu håller den som tur är på att smälta bort.
Kul att ni har öppet igen i Gårdshuset. Om jag hinner tittar jag förbi. Förra gången ni hade öppet blev det inte av.
Må så gott och ha en trevlig helg!
Kram/Maria

Como rentar un apartamento said...

This is my first time I have visited here. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the volume of comments on your articles, I guess I am not the only one! keep up the great work.